Велике Водне Тренування 2022/Мигійські пороги/03.06-05.06

Анонси і обговорення заходів

Модератор: Палец

Відповісти
Аватар користувача
Олег Триліс
Актив
Повідомлень: 179
З нами з: 03.11.2012, 14:13
Звідки: Киев/Тайвань

Велике Водне Тренування 2022/Мигійські пороги/03.06-05.06

Повідомлення Олег Триліс »

TL;DR
Що: Велике Водне Тренування і супер-ПВД 3.0!
Коли: 03.06 (вечір) - 05.06
Де: Мигійскі пороги https://goo.gl/maps/76uPYh4C23g3wSrC8
Як: Свій транспорт/Трансфер
Вартість:
Дорога - трансфер - ~650 грн у 2 сторони
Спорядження - ~135 грн
Проживання (без бівачного спорядження) - 260 грн/дорослий, 180 грн/6-16 років, до 6 років - безкоштовно
Їжа - скільки привезете
Приєднатися: внести свої дані отут до 27.05.2022

Всім мирного неба над головою!

І так, війна в Україні порушила багато наших планів і це менша з проблем. Але! Багатьом з нас пусто всередині без природи, походів, річок і компанії, тому я радий, що маю нагоду оголосити Велике Водне Тренування на Мигійських порогах 2022!

Одразу скажу, що життя та здоров'я кожного з нас - це чи не найвища цінність, але ми також всі дорослі люди і кожен має вирішувати для себе як саме берегти себе та своїх у часи війни, тому якщо вам не комфортно приєднатися з тих чи інших причин - не хвилюйтесь, це не останній виїзд, тож не треба ставити себе у незручне становище.

Всім, хто вирішить приєднатися цього року ми, як і раніше, допомагаємо з організацією виїзду, а саме:

Транспорт:

UPD: Нас набралося достатньо, тому ми замовляємо автобус на 50 місць! На ціну для кожного це вплине в сторону зменшення, точна вартість буде відома коли ми матимемо остаточну к-ть людей.


Ми домовилися за трансфер Київ - От-прям-туди на п'ятницю, 03.06 на 17:00, відправлення від заправки WOG біля станції метро Іподром отут. Назад - 05.06 о 17:00 виїзд. Автобус на 32 людини з багажником під все що нам треба внизу. Дуже комфортно. Дороги від Києва за інформацією від співробітників рафтинг центру Зелена Черепаха не постраждали, а через зменшений трафік рух виходить досить швидкий навіть з урахуванням блок постів. Так вони на травневі свята їхали мінібусом всього за 4 години. Загальна вартість трансферу в обидві сторони - 19 000 грн. Ця сума буде порівну розділена між усіма учасниками цього дійства, що поїдуть з нами, тому, чим ближче нас до 32 людей, тим дешевше вийде транспорт.

Спорядження:
Як і зазвичай ми будемо використовувати комбінацію власного спорядження наших клубівців, клубного спорядження та додатково орендувати байдарки, аби всім вистачило. Цього року вже маємо заявлені для загального доступу надувні 3-ку, 2 одномістки та клубну двушку. Також плануємо брати (за умови, що нас буде близько 30) три трійки на суботу та 2 - на неділю. Додатково, окрім власних касок та жилетів (а без них на воду не можна!) ми використовуємо клубні жилети, та добираємо в оренду 5 касок. Загалом маємо орієнтовну вартість всього, що ми беремо в оренду 4 050 грн за весь час. Цю, або зкориговану суму буде порівну розділено між усіма учасниками, що бажають користуватися переліченим спорядженням (включно з клубним та "позиченим" клубом у клубівців). Шановні пани та пані, що привезуть з собою байдарки та нададуть можливість клубівцям ними користуватися будуть звільнені від внеску за спорядження.

Кемпінг:
Нажаль на час воєнного стану в Україні заборонено хаотичне встановлення наметів, ночування на вулиці, паління багаття та ще багато чого з того, що ми називаємо приємним туристичним дозвіллям, проте місцева влада дозволила роботу кемпінгу на території Зеленої Черепахи. Для тих, хто не знає - там досить великий газончик на якому є кілька дерев. Там можна ставити намети, там є кухня, туалет/душ, вода, розетки для заряджання гаджетів, мангал, на березі є місце для багаття. Також там треба платити за кемпінг. Це 130 грн/ніч з КОЖНОГО ДОРОСЛОГО, або 90 грн/ніч за дитину (6-16 років, дітям до 6 - безкоштовно). Хоча зазвичай ми живемо неподалік на території нац парку цього року такої можливості нема, влада не дозволяє наметувати там, чи будь де ще. Ми плануємо бути там 2 ночі.

За інформацією від Зеленої Черепахи існує певна специфика кемпінгу під час воєнного стану - після темряви не можна палити багяття через правила світломаскування. Це означає, що ми будемо трохи обмежені у плані посиденьок ввечорі.

Харчуваня: 
UPD:
Тепер щодо чергувань - оголошую выдкритим набір добровольців на чергування. Запис у таблиці тут (https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing) на вкладці чергування. Необхідно просто вписати себе до відповідної клітинки. Орієнтовно я б сказав, но необхідною к-тю чергових на одне готування на стільки народу є 5-6 людей. Якщо ви визвалися чергувати, то ви (групою чергових) і будете вирішувати, що готувати і будете готувати (а також керувати бажаючими допомогти цьому процесу). Якщо є питання - задавайте, але головне - записуйтеся.  

Всіх, хто має особливі потреби/побажання щодо їжі , як то вегітаріанство, алергії, просто відраза від чогось з продуктів - пропишіть то у колонці "Коментар" на першій вкладці все тієї ж таблиці, будемо дивитися, чи треба нам щось особливе організувати в цьому питанні. Інформація щодо особливостей харчування приймається до вівторка (31.05).

Кожен може зайнятися індивідуальним харчуванням (кропу ітп завжди є) - ви вільні то зробити, хоча атмосфера завжди дружніша, коли харчуються всі разом.  

----
Харчування буде організоване у стилі наших ПВД - кожен привозить якісь продукти за своїм побажанням, здає їх на загальну купу, а потім з них чергові готують на всіх. Кожен може організовуватися групками, проявляти ініціативу у виборі продуктів ітд ітп. Чергових ми визначемо перед від'їздом/по прибутті з урахуванням побажань добровольців. На випадок, якщо чогось буде невистачати для конкретного підвиду гастрономічного щастя - в селі та в Пєвромайську працюють магазини.


То як жеж приєднатися до такого дійства? Все дуже просто! Переходьте за посиланням: https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing та додавайте себе до переліку у таблиці. Прошу зауважити, що ми вважаємо, що на основі цієї таблиці організатори будуть приймати рішення по бронюванню байдарок, кемпінгу, трансферу та інші важливі моменти, тому своєчасно вносіть зміни та намагайтеся визначитися пошвидше.

ОСТАННІЙ ДЕНЬ РЕЄСТРАЦІЇ - ЗА ТИЖДЕНЬ ДО ВІД'ЇЗДУ (26.05.2022)!!!
Всі, хто буде вписаний у таблицю станом на 27.05.2022 00:00, несуть фінансову відповідальність перед кожним з учасників за сплату свого внеску за транспорт! Ми розуміємо, що життя бентежне і все може змінитися, тому якщо ви сповістите організаторів (мене, або Альону Гищак) що відміняєте свою участь після 26.05.2022, то ми очікуватимемо від вас або людину, що поїде замість вас (і відповідно - сплатить внески), або 100% від внеску за транспорт (збільшення від 50% через збільшення автобусу). Кінцева сума внесків буде розрахована станом на момент виїзду (але також буде оновлюватися у таблиці весь час) і буде збиратися дорогою до Мигії.

Ну, загалом, здається, все. Якщо буде ще щось - буду оновлювати цей пост.
Востаннє редагувалось 28.05.2022, 20:42 користувачем Олег Триліс, всього редагувалось 4 разів.
Телеграм-бот для обліку клубного спорядження.
Таблиця-переклік клубного спорядження (стара більше не актуальна після 02.2023) тут.
Аватар користувача
Олег Триліс
Актив
Повідомлень: 179
З нами з: 03.11.2012, 14:13
Звідки: Киев/Тайвань

Re: Велике Водне Тренування 2022/Мигійські пороги/03.06-05.06

Повідомлення Олег Триліс »

Соррі, підправив пост. Заносьте свої дані в таблицю для реєстрації. https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
Телеграм-бот для обліку клубного спорядження.
Таблиця-переклік клубного спорядження (стара більше не актуальна після 02.2023) тут.
Аватар користувача
Kefirek
Досвідчений користувач
Повідомлень: 3112
З нами з: 14.05.2011, 14:29
Звідки: Вишгород
Контактна інформація:

Re: Велике Водне Тренування 2022/Мигійські пороги/03.06-05.06

Повідомлення Kefirek »

Це закритий захід?
Аватар користувача
Pashtet
Досвідчений користувач
Повідомлень: 976
З нами з: 02.09.2015, 20:41
Звідки: Київ
Experience: П2К, В2К, Вл1К, Вл2У, Г3У
Контактна інформація:

Re: Велике Водне Тренування 2022/Мигійські пороги/03.06-05.06

Повідомлення Pashtet »

Мене теж цікавить це питання.
Хочеш щось змінити - починай з себе.
Аватар користувача
Альона Гищак
Досвідчений користувач
Повідомлень: 437
З нами з: 12.01.2019, 10:45

Re: Велике Водне Тренування 2022/Мигійські пороги/03.06-05.06

Повідомлення Альона Гищак »

Шановні, що ви маєте на увазі закритий захід? що саме вас турбує в цьому всьому?
Якщо ви про те, що від мене особисто було прохання не розміщати в тку новинах інформацію про цей захід? Я просила виходячи з того, що зараз ВС, тому що ми не знаємо тих, хто підписався в тку news.
По-перше. Потреби в цьому не має великої. У нас замовлено автобус на 32 місця. Зараз готові їхати 21 людина. Думають 22 особи. Ще друзі друзів. Бажаючих, яких ми знаємо, які знайшли бажання підписатися на наші внутршні клубні чати і приходити в клуб достатньо. Я не бачу необхідності розголошувати цю інформацію і ділитися таблицею, де є контактні дані тих, хто їде.
По-друге. Буде запис в таблиці людини, яку ми не знаємо, яку не бачили і можливо після поїздки не побачимо. Хто буде вирішувати, чи брати цю людину, одного дня, чи взяти на вільне місце ту людину, яку ми знаємо і знайомі, яка ходить в клуб? Навіщо тоді створювати такі приценденти заздалегіть, якщо знову, бажаючих в автобус у нас достатньо.
Можливо ви виходите з того, що хтось поїде на автомобілі з тих, хто підписаний в новинах, тому dfv важливо їх проінформувати. Але чи варто це того в цей час? Такі люди і без нас на авто можуть поїхати або вже давно би були в чаті тренування, в мирний час.

Я за безпеку! Я за тих, хто ходить в клуб, переймається клубом і я хочу займатися організаційними питаннями для тих, хто цінує клуб і знайшов час підписатися на наш чати тренування.
Аватар користувача
Альона Гищак
Досвідчений користувач
Повідомлень: 437
З нами з: 12.01.2019, 10:45

Re: Велике Водне Тренування 2022/Мигійські пороги/03.06-05.06

Повідомлення Альона Гищак »

інфо з минулих виїздів від Олега та Інтела:

Из необходимого/желаемого для каждого из вас стоит не забыть взять:

- Одежду летнюю
- возьмите закрытую обувь, которую вы готовы мочить чтоб в них ходить по камням
- защиту от солнца (крем, спрей, итп)
- защиту от дождя (дождевики, зонтики, итп)
- защиту от комаров
- перчатки
- аптечку
- еда на общак как в пвд
- деньги на оплату стоянки и запас
- фонарики
Важно! По поводу обуви для сплава. Сплавляться ОБЯЗАТЕЛЬНО в обуви! Лучше всего в специальных тапочках "коралках", "бродилках" и т.п. Их нередко можно увидеть на секондах. Хорошей заменой являются старые дырявые кеды (лучше дырявые, чтобы вода быстро выливалась). Старые кроссовки хуже, они более объёмные и набирают больше воды, но тоже можно. Обувь в таком режиме эксплуатации быстро убивается, поэтому должна быть такой, которую не жалко. Можно сплавляться в шлёпках типа "кроксы", с закрытыми носками и задниками. Но они хуже держатся на ногах, и если вам придётся кувыркаться в пороге, то велика вероятность, что они слетят и унесутся потоком.

И еще, небольшое объявление для тех, кто в Мигеи:


Нам предстоит пользоваться временно общими плавсредствами, а это значит вы будете отвечать за недешевое снаряжение. Чтоб не повредить, не испортить и не сделать еще чего не забываем этикет использования плавсредства:

1) байдарка/катамаран живет в комплекте с веслами. Они не разделяютя, весла не меняются на другие, не оставляются полежать где-то
2) вы прошли порог - вы несете плавсредство к начальной точке, где передаете следующему человеку/экипажу. Если претендентов нет - относите в лагерь.
3) без присмотра НИЧЕГО из комплектов лодок не оставляется нигде вне пределов видимости от главного костра.
4) пользоваться личными плавсредствами других людей можно только с объявленого одобрения хозяина. Вы можете получить в ответ "нет". Примите его и не возмущайтесь. Хозяин может иметь другие планы или еще 1000000 причин, это не личное, а даже если личное - имеют право
5) весла тоже не вечные - не деремся ими, осторожно отталкиваемся от препятствий. В общем относимся так, будто я буду с вас взымать деньги за повреженную снарягу.
Аватар користувача
Альона Гищак
Досвідчений користувач
Повідомлень: 437
З нами з: 12.01.2019, 10:45

Re: Велике Водне Тренування 2022/Мигійські пороги/03.06-05.06

Повідомлення Альона Гищак »

Інформація по автобусу: Виїзд завтра 3,06 о 17:00 біля м. Іподром, за заправкою WOG буде парковка. https://maps.app.goo.gl/BtD4b68rWzhQQCkT8
Якщо на метро, перший вагон, за скляними дверима направо, йти в сторону виїзду з міста. Автобус чекає з 16:30 до 17:00. В 17:01 ми виїжджаємо і більше нікого не чекаємо. Сорі, без образ.
Технічна зупинка на 20 хв буде біля Умані, на заправці WOG, десь через 2г 30 хв.
Плануємо бути в дорозі близько 4 годин. Комендантська година з 22:00 до 6:00. Тому нам важливо встигнути приїхати.
В автобусі мікрофон, аудіо, кондиціонер, відео. Можна скачати фільм або музику, або слухати наших супер гітаристів.
Водія звати Сергій. Дуже приємний.

П.С. Гроші за трансфер буду збирати в автобусі. Зараз це 561 грн. в обидві сторони. Будуть ще учасники, буде дешевше.
Аватар користувача
Альона Гищак
Досвідчений користувач
Повідомлень: 437
З нами з: 12.01.2019, 10:45

Re: Велике Водне Тренування 2022/Мигійські пороги/03.06-05.06

Повідомлення Альона Гищак »

прохання свої фото скидувати в клубну папку: https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
бажано 30-50 відібраних фотографій. якщо у вас багато фото, можете скидати лінк свого файла, я потім виберу найкращі фотографії для клубної історії, на мій погляд.

мої фото тут: https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing . в клубну папку закину на цьому тижні.
Відповісти