Друзі, всім привіт! 
Настав час нашого щорічного конкуру на найкраще фото! Час поділитись Позитивним моментом спійманим у Ваш об'єктив за пройдешній рік. Ми туристський клуб, тому всі фотографії у нас повинні мати туристичну спрямованість.Увага 1! Деякі зміни в Правилах.
Увага 2 !! Оголошуємо ще один прийом робіт, про це в кінці тексту.
Положення Фотоконкурсу Турклуба “Університет” 2023:
Фотоконкурс проводиться в трьох номінаціях:
1) Художнє фото - найкраща краса, але пам'ятайте, що це туристський конкурс, бажано, щоб це відчувалося за фотографіями.
2) Туристське фото - знімки мають передавати дух спортивного туризму, знайомити глядачів зі специфікою похідного життя.
3) Гумористичне фото - гумор, в ідеалі, повинен бути у сюжеті фотографії і бути зрозумілим навіть без підпису. Знову ж таки, бажано, щоб сюжети були похідними.
З 01.02 по 12.02 включно оголошуємо прийом Ваших робіт.
На конкурс приймаються оригінальні (тобто зроблені самим учасником конкурсу) фотографії, зняті в 2022 році у туристських походах та виїздах, включаючи ПВД та змагання.
Розглядаються роботи Дійсних Членів Клубу (статусом на момент подачі), учнів ШПП, Асоційованих членів клубу, а також клубівців, які виконали норму участі в клубних походах, прийняту для ДЧ - 5 ПВД або категорійний похід з клубом.
13.02 всі фотографії будуть розміщені на нашій сторінці Facebook без вказівки авторства
Протягом тижня, з 13.02 по 19,02 включно проводиться голосування за фотографії методом реакцій на фотографії "лайком", "сердечком" або ін. Кожна реакція буде приносити фото 1 бал, а серце - 2. У розділі "Гумор" замість "серця" буде прийматися ха-ха смайл. Голосувати зможуть усі охочі без обмежень, тож коли прийде час – діліться публікацією, кличте друзів та родину! Проголосувати можна за будь-яку кількість фотографій без обмежень.
20.02, в 00:00 кількість балів у кожної роботи буде зафіксовано
У кожній з номінацій буде визначено три найкращі роботи (за рівності голосів роботи можуть ділити призові місця), які, за згодою авторів, звичайно, потраплять до клубного календаря та щорічного альманаху з погодження активу. По 10 найкращих робіт у кожній номінації буде збережено на сайті Клубу у розділі Галерея (якщо хто не знає, там можна побачити найкращі роботи попередніх років).
Правила подачі робіт на Фотоконкурс:
Увага!!! Незначні зміни в правилах по відправці фотографій.
В темі листа вказуємо: Категорія_ Прізвище та Ім”я. Наприклад: Туристське_Туровська Ганна
В лист вкладаємо 5 фотографій по даній номінації
Фото підписуємо:
Назва фото_Прізвище та ім”я,
Наприкад: Захід сонця_Туровська Ганна
До конкурсу не приймаються фотомонтажі (тобто зображення, які технічними засобами були додані елементи, які були відсутні в натурі).
Тому у Вас повинно буде надіслано 3 листа,
Нагадую:
1.02 по 12.02 включно прийому робіт
з 13.02 по 19.02 включно голосування
20 лютого оголошення результатів.
Просимо уваги до наступної інформації!!!
Фотовиставка “Війна і я”
24 лютого буде річниця звірського нападу на нашу країну. Поки, на жаль, ще це залишається нашою реальністю. Ми хотіли б запропонувати Вам поділитися з нами Вашими спогадами у вигляді фотографій пов'язаних з моментами війни(чи як то на вас вплинуло) та ваших коментарів до них. Світлини будуть розміщені на нашій сторінці в ФБ, з вашої згоди та погодження активу клубу. Тому разом з фотоконкурсом, з 1.02 по 19.02 ми оголошуємо прийом робіт на Фотовиставку “Війна і я”.
Роботи просимо висилати окремим листом, правила подачі робіт в ел. вигляді на пошту
В темі листа вказуємо: Фотовиставка_ Прізвище та Ім”я. Наприклад: Фотовиставка_Прокопенко Михайло
В лист вкладаємо фотографії з обмеженням до 10шт
Фото підписуємо:
Назва фото_Прізвище та ім”я,
Наприкад: Мить така-то_Прокопенко Михайло
Додаємо текст до фото. Ваші спогади, роздуми, відчуття та ін.
24 лютого ми розміщуємо Ваші світлини на сторінці ФБ турклуба “Університет”.
Дякуємо і чекаємо на Ваші роботи!