Телеграм-бот для обліку клубного спорядження

Всі питання, пов'язані з туризмом і діяльністю Клубу

Модератори: Олег Триліс, Палец

Відповісти
Аватар користувача
Олег Триліс
Актив
Повідомлень: 179
З нами з: 03.11.2012, 14:13
Звідки: Киев/Тайвань

Телеграм-бот для обліку клубного спорядження

Повідомлення Олег Триліс »

Шановні клубівці!

Цей час настав і я починаю інтеграцію Телеграм-бота, що я розробляю, у систему обліку клубного спорядження!
Від сьогодні і далі цей бот буде вважатися легітимним способом звітування про передачу, отримання, бронювання та інші можливі операції з клубним спорядженням на рівні з відписуванням на форумі, як було раніше.

Повний перелік спорядження клубу, його зберігачів та іншу інформацію можна переглянути також у табличці тут. Ця табличка оновлюється ботом автоматично і є тільки відображенням даних, руками в ній ми нічого не змінюємо. Нова табличка відформатована інакше для, на мій погляд, кращого відображення даних і для зручнишого її використання ботом. Вона також ЗАМІНЮЄ стару табличку, що вели коменданти до мене. Стара табличка буде збережена для бекапу, але надалі оновлюватися не буде.

Реєстрація та використання бота мають бути досить інтуітивними (за дизайном), тому інструкцію я створювати не буду, але готовий допомогти індивідувально кожному, тож пишіть мені в ТГ тут. Окрім того цю тему можна використовувати як місце для зворотнього зв'язку, залишаючи коментарі/скарги/побажання, або надсилати їх на universytet.info@gmail.com з темою, що починається на "БОТ - ".

У цій темі НЕ ТРЕБА писати звіти про передачу/отримання/бронювання спорядження. Для цього створена окрема тема.

Звичайно, як у нового продукту від не досвідченого програміста баги будуть, функціонал не ідеальний, тому прошу спокійно надавати інформацію та побажання, буду покращувати, де можливо.
Телеграм-бот для обліку клубного спорядження.
Таблиця-переклік клубного спорядження (стара більше не актуальна після 02.2023) тут.
Відповісти