Допомога Лесі Андрієвській (Арда)

Всі питання, пов'язані з туризмом і діяльністю Клубу

Модератори: Олег Триліс, Палец

Відповісти
Аватар користувача
Оля Настенко
Актив
Повідомлень: 195
З нами з: 15.01.2019, 13:47

Допомога Лесі Андрієвській (Арда)

Повідомлення Оля Настенко »

Для тих, хто не в курсі, і для тих, хто в курсі, роблю тут репост повідомлення, що нині зринає в клубних чатах. Вірю, що багато з нас мають можливість долучитись.

Друзья, давайте поможем Лесе Арда из выпуска ШПП 2021. Сейчас ей трудно как никому из нас и положение ещё усугубилось осложнениями. Она опять в больнице опять операция... Кто не в курсе - летом она получила серьезнейшую травму - перелом позвоночника в грудном отделе и сейчас не может двигаться, ни ходить, ни сидеть. Посильная материальная помощь тоже очень важна... 
Несколько дней назад она обратилась к друзьям в Фейсбуке: "Їду в опіковий в понеділок або вівторок. Пролежень розвивається, нам не вдається зупинити його розвток вдома, і ситуація жахлива. Мене лякає ця перспектива. Мене лякають витрати на це все. Це знову щоденна сиділка. Тобто, 600-900 грн кожного довбаного дня. Не рахуючи ліки, їжу... Та банально каву( Я боюся, що я тиждень чи більше муситиму пролежати нерухомо, після чого відновити свою активність мені навряд вдасться доведеться починати з нуля. А гроші на реабілітаційний з'їсть лікарня. А це, напевно, мій єдиний шанс... Словом, якщо можете допомогти - ось моя картка: 4149439314441563 Андрієвська
Аватар користувача
Оля Настенко
Актив
Повідомлень: 195
З нами з: 15.01.2019, 13:47

Re: Допомога Лесі Андрієвській (Арда)

Повідомлення Оля Настенко »

Пригласительная ссылка в "Чат помощи и поддержки Леси" https://t.me/joinchat/qWi__LJOTBVkOTk6

А также чат аукциона в поддержку Леси https://t.me/joinchat/gMRF5-hoYMgyODEy 
У всех из нас есть полезные или просто милые вещицы, которые лично нам не особо нужны. Не обязательно строго по теме туризма. Выставляйте их на благотворительную цель, не стесняйтесь и не сдерживайте души прекрасные порывы! (с) 

upd: Для передач: Лікарня №2 опіковий центр (формально Краківська 13, але реально воно метрів за 300 звідти). Передавати на приймальному. Потрібно підписати пакет "поверх 3, палата 17, Андрієвська" Відвідувати, на жаль, не пускають (с)
Відповісти